Advertisement

Παναθηναικος Αρης - Άρης - Παναθηναϊκός: Μέσα ο Κουέστα, εκτός ο Μπερτόγλιο / Αγκαλιά με την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις βρίσκεται από σήμερα ο αρης που ψαλίδισε τα όνειρα του.

Παναθηναικος Αρης - Άρης - Παναθηναϊκός: Μέσα ο Κουέστα, εκτός ο Μπερτόγλιο / Αγκαλιά με την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις βρίσκεται από σήμερα ο αρης που ψαλίδισε τα όνειρα του.. Σέντρα στις 15:00 (ns 1 hd), στη λεωφόρο, σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της super league. Η σελίδα της ομάδας παναθηναϊκός στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ). Αναγεννημένος και μέσα σε 12 λεπτά «καθάρισε» το ματς. Κόκκινη ο μαουρίσιο, χάνει τον αγώνα με την αεκ (video). Ο παναθηναϊκός δεν κατάφερε τίποτε, μια και οι φιλοξενούμενοι κράτησαν τον έλεγχο του.

Με γκολ του μάνου στο 62', ο άρης ισοφάρισε τον παναθηναϊκό. Η κόκκινη του μαουρίσιο στο 52' άναψε. Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης για τα playoffs της tη δική τους μάχη για την 4η αγωνιστική των playoffs της super league δίνουν παναθηναϊκός και άρης. Videos που αξίζει να δείτε. Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση ο άρης είχε τον απόλυτο έλεγχο στο ματς, ήταν πιο στο δεύτερο ημίχρονο ο παναθηναϊκός παρουσιάστηκε.

Άρης - Αστέρας Τρίπολης 0-0 (Ημίχρονο) LIVE - aris ...
Άρης - Αστέρας Τρίπολης 0-0 (Ημίχρονο) LIVE - aris ... from images32.inewsgr.com
Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι. Χορεύει και γουσταρη ο σαλονικιός! Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση ο άρης είχε τον απόλυτο έλεγχο στο ματς, ήταν πιο στο δεύτερο ημίχρονο ο παναθηναϊκός παρουσιάστηκε. Videos που αξίζει να δείτε. Σύμφωνοι, ο παναθηναϊκός αντιμετώπισε στη λεωφόρο μια κακή διαιτησία. Κόκκινη ο μαουρίσιο, χάνει τον αγώνα με την αεκ (video). Εγγραφείτε στο παναθηναϊκοσ tv για να παρακολουθήσετε τους αγώνες του παναθηναϊκου. Η ενδεκάδα του αστέρα τρίπολης κόντρα στην αεκ.

Αγκαλιά με την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις βρίσκεται από σήμερα ο αρης που ψαλίδισε τα όνειρα του.

Η πρώτη ήττα στα πλέι οφ είναι γεγονός για τον παναθηναϊκό, χάνοντας στο ντέρμπι των αιωνίων από τον ολυμπιακό με. Αναγεννημένος και μέσα σε 12 λεπτά «καθάρισε» το ματς. Αγκαλιά με την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις βρίσκεται από σήμερα ο αρης που ψαλίδισε τα όνειρα του. Ο παναθηναϊκός δεν κατάφερε τίποτε, μια και οι φιλοξενούμενοι κράτησαν τον έλεγχο του. Η ενδεκάδα του αστέρα τρίπολης κόντρα στην αεκ. Ο παναθηναϊκός κατέρρευσε, οι «κίτρινοι» έκαναν. Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης για τα playoffs της tη δική τους μάχη για την 4η αγωνιστική των playoffs της super league δίνουν παναθηναϊκός και άρης. Η καε παναθηναϊκός αο με διακριτικό τίτλο παο καε (παναθηναϊκός αθλητικός όμιλος καλαθοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία), επίσης γνωστή απλά ως παναθηναϊκός, είτε και με τη τρέχουσα ονομασία του ως παναθηναϊκός οπαπ για λόγους χορηγίας. Ο άρης ανέβασε κατακόρυφα ρυθμό μετά την αποβολή του μαουρίσιο και με τους μάνο, γκαρσία έφτασε στην ανατροπή, βρίσκοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 62΄ και στο 65΄. Εγγραφείτε στο παναθηναϊκοσ tv για να παρακολουθήσετε τους αγώνες του παναθηναϊκου. Ο παναθηναϊκός «καίγεται» για το τρίποντο, καθώς σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύει να μείνει αρκετά πίσω από τους ανταγωνιστές του για μια θέση στην δεύτερη ευκαιρία να… καθαρίσει ο άρης. Σερβιτόρος λαγωνικάκης, σκόρερ βαζέχα (vid). Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας άρης, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).

Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι. Ο παναθηναϊκός προηγήθηκε του άρη μέσα στη λεωφόρο, αλλά. Η ενδεκάδα του αστέρα τρίπολης κόντρα στην αεκ. Ο παναθηναϊκός κατέρρευσε, οι «κίτρινοι» έκαναν. Εγγραφείτε στο παναθηναϊκοσ tv για να παρακολουθήσετε τους αγώνες του παναθηναϊκου.

Παναθηναικος Αρης LIVE STREAMING: Δείτε ΕΔΩ τον αγώνα σήμερα
Παναθηναικος Αρης LIVE STREAMING: Δείτε ΕΔΩ τον αγώνα σήμερα from xristika.gr
Η ενδεκάδα του αστέρα τρίπολης κόντρα στην αεκ. Μπες στο παιχνίδι με live streaming. Ο παναθηναϊκός δεν κατάφερε τίποτε, μια και οι φιλοξενούμενοι κράτησαν τον έλεγχο του. Η κόκκινη του μαουρίσιο στο 52' άναψε. Σύμφωνοι, ο παναθηναϊκός αντιμετώπισε στη λεωφόρο μια κακή διαιτησία. Σέντρα στις 15:00 (ns 1 hd), στη λεωφόρο, σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της super league. Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση ο άρης είχε τον απόλυτο έλεγχο στο ματς, ήταν πιο στο δεύτερο ημίχρονο ο παναθηναϊκός παρουσιάστηκε. Η πρώτη ήττα στα πλέι οφ είναι γεγονός για τον παναθηναϊκό, χάνοντας στο ντέρμπι των αιωνίων από τον ολυμπιακό με.

Σύμφωνοι, η αποβολή του μαουρίτσιο αποδυνάμωσε την ομάδα σε ένα σημείο που βρισκόταν.

Ο παναθηναϊκός δεν κατάφερε τίποτε, μια και οι φιλοξενούμενοι κράτησαν τον έλεγχο του. Η πρώτη ήττα στα πλέι οφ είναι γεγονός για τον παναθηναϊκό, χάνοντας στο ντέρμπι των αιωνίων από τον ολυμπιακό με. Μπες στο παιχνίδι με live streaming. Αγκαλιά με την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις βρίσκεται από σήμερα ο αρης που ψαλίδισε τα όνειρα του. Σέντρα στις 15:00 (ns 1 hd), στη λεωφόρο, σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της super league. Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας άρης, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις). Σύμφωνοι, ο παναθηναϊκός αντιμετώπισε στη λεωφόρο μια κακή διαιτησία. Η κόκκινη του μαουρίσιο στο 52' άναψε. Χορεύει και γουσταρη ο σαλονικιός! Λύγισε με την αποβολή του μαουρίσιο. Ο παναθηναϊκός «καίγεται» για το τρίποντο, καθώς σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύει να μείνει αρκετά πίσω από τους ανταγωνιστές του για μια θέση στην δεύτερη ευκαιρία να… καθαρίσει ο άρης. Ο άρης ανέβασε κατακόρυφα ρυθμό μετά την αποβολή του μαουρίσιο και με τους μάνο, γκαρσία έφτασε στην ανατροπή, βρίσκοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 62΄ και στο 65΄. Η ενδεκάδα του αστέρα τρίπολης κόντρα στην αεκ.

Η σελίδα της ομάδας παναθηναϊκός στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ). Ο παναθηναϊκός προηγήθηκε του άρη μέσα στη λεωφόρο, αλλά. Μπες στο παιχνίδι με live streaming. Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης για τα playoffs της tη δική τους μάχη για την 4η αγωνιστική των playoffs της super league δίνουν παναθηναϊκός και άρης. Η καε παναθηναϊκός αο με διακριτικό τίτλο παο καε (παναθηναϊκός αθλητικός όμιλος καλαθοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία), επίσης γνωστή απλά ως παναθηναϊκός, είτε και με τη τρέχουσα ονομασία του ως παναθηναϊκός οπαπ για λόγους χορηγίας.

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Αθλέτικ Μπιλμπάο: 1-1 (hls) | Novasports
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Αθλέτικ Μπιλμπάο: 1-1 (hls) | Novasports from www.novasports.gr
Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης για τα playoffs της tη δική τους μάχη για την 4η αγωνιστική των playoffs της super league δίνουν παναθηναϊκός και άρης. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι. Videos που αξίζει να δείτε. Η πρώτη ήττα στα πλέι οφ είναι γεγονός για τον παναθηναϊκό, χάνοντας στο ντέρμπι των αιωνίων από τον ολυμπιακό με. Ο παναθηναϊκός «καίγεται» για το τρίποντο, καθώς σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύει να μείνει αρκετά πίσω από τους ανταγωνιστές του για μια θέση στην δεύτερη ευκαιρία να… καθαρίσει ο άρης. Η σελίδα της ομάδας παναθηναϊκός στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ). Ο παναθηναϊκός προηγήθηκε του άρη μέσα στη λεωφόρο, αλλά. Όλα τα τελευταία νέα επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις σχετικά με τα νέα της παε παναθηναϊκός, νέα προϊόντα και.

Χορεύει και γουσταρη ο σαλονικιός!

Αγκαλιά με την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις βρίσκεται από σήμερα ο αρης που ψαλίδισε τα όνειρα του. Videos που αξίζει να δείτε. Ο παναθηναϊκός κατέρρευσε, οι «κίτρινοι» έκαναν. Ο παναθηναϊκός προηγήθηκε του άρη μέσα στη λεωφόρο, αλλά. Αναγεννημένος και μέσα σε 12 λεπτά «καθάρισε» το ματς. Σύμφωνοι, ο παναθηναϊκός αντιμετώπισε στη λεωφόρο μια κακή διαιτησία. Σέντρα στις 15:00 (ns 1 hd), στη λεωφόρο, σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της super league. Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης για τα playoffs της tη δική τους μάχη για την 4η αγωνιστική των playoffs της super league δίνουν παναθηναϊκός και άρης. Κόκκινη ο μαουρίσιο, χάνει τον αγώνα με την αεκ (video). Μπες στο παιχνίδι με live streaming. Ο παναθηναϊκός «καίγεται» για το τρίποντο, καθώς σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύει να μείνει αρκετά πίσω από τους ανταγωνιστές του για μια θέση στην δεύτερη ευκαιρία να… καθαρίσει ο άρης. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης. Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας άρης, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).

Posting Komentar

0 Komentar